Cum alegem cele mai potrivite scaune de bucatarie?

Cum alegem cele mai potrivite scaune de bucatarie?  • Nu stii ce scaun de bucatarie sa alegi?
  • Vrei sa accesorizezi o camera de dinning si nu ai gasit modelul corespunzator?
  • Ai in minte un stil de amanajare al bucatariei si nu stii ce scaune de bucatarie ti se potrivesc?

In articolul ce urmeaza avem un mic ghid de alegere a scaunului de bucatarie si ca bonus aveti cateva sfaturi si exemple pentru viitoarele voastre cautari.

Bucataria este considerata inima casei si locul in care intreaga familie se reuneste cel mai des. In zilele noastre bucataria poate face parte dintr-un spatiu mai mare, un open space de exemplu sau este de sine statator. Unul dintre cele mai importante elemente din bucatarie este scaunul si spunem acest lucru deoarece este piesa e mobilier care ne ofera confortul zilnic. Acest obiect ne ajuta in diminetile somnoaroase, ne ofera confortul in jurul mesei si ne sustine la fiecare masa in familie.

Cei 4 pasi de urmat in alegerea scaunului.

Pentru inceput dorim sa stim ce fel de stil abordati atunci cand vine vorba de utilarea bucatariei. In functie de mobilier, masa si amplasare ne putem incadra in mai multe tipuri de scaune. De cele mai multe ori asortarea se va face cu mobilierul. In cazul acesta se va opta pentru scaune realizate in acelasi ton cu mobilierul de bucatarie. De asemenea se poate asorta scaunului cu masa, fiind realizate din acelasi material sau materiale complementare. Sau scaunele pot reprezenta acea pata de culoare. In acest sens stilul nu mai conteaza, designul camerei masa sau orice alt element, sunt inutile. Scaunul va fi ales in functie de unicitatea sa.

In continuare putem alege scaunul in functie de materiale. Preferintele in randul clientilor sunt diferite, iar pe masura acestora si modelele de scaune vin realizate din cele mai diverse materiale. Astfel avem scaune cu sezuturi tapitate cu piele ecologica sau cu material textil, sezuturi din materiale precum lemnul sau plasticul dur. Alegerea se poate face si in fuctie de materialul picioarelor si modul de asortare a acestora cu alte elemente. Scaunele vin cu picioare din lemn, picioare metalice, in diferite forme si culori.

Cand vine vorba de scaunul de bucatarie este important ca aceasta alegere sa fie facuta dupa anumite masuratori. Spunem acest lucru deoarece vrem sa fim siguri ca atunci cand veti face achizitia sa va ganditi la spatiul unde va intrat scaunul. Este important sa consultati detaliile tehnice privind dimensiunile scaunului si cu acestea sa faceti masuratorile necesare ca aceasta piesa de mobilier sa se incadreze perfect in spatiul destinat.

In cele din urma alegerea o putem face in fuctie de tipul de scaun dorit. Scaunele de bucatarie pot fi impartite in mai multe categorii si anume: scaune clasate in fuctie de tipul de cadru, scaune clasate in fuctie de stilul sezutului si spatarului sau scaune destinate anumitor tipuri de zone de luat masa.

In functie de detaliile de mai sus dorim sa va exemplificam cateva modele care in esenta lor sa se potriveasca mai multor tipuri de gusturi si stiluri.

Exemple de scaune de bucatarie

Vom incepe cu un model de scaun care se potriveste perfect pentru cei ce vor sa amenajeze un spatiu de dinning separat de bucatarie. Modelul BUC 231S este un scaun de bucatarie care se va integra perfect in zona de dinning pe care doriti sa o amenajati datorita stilului elegant pe care il denota. Cadrul cromat in forma de sanie, impreuna cu sezutul realizat din piele ecologica aduc in prim plan un scaun modern care imprumuta din designul scaunelor de conferinta si oferta confortul acestora. Designul spatarului, inaltimea acestuia ii ofera grandoare la care te astepti la un scaun de dinning si in acelasi timp paleta de culori oferita(alb, crem, negru si maro) poate implementa acest scaun in mai multe tipuri de incaperi sau stiluri diferite.

Un alt model de scaun pe care dorim sa il aducem in prin plan scaunul de bucatarie BUC 015, un scaun de bucatarie elegant care se potriveste atat pentru dining-ul dumneavoastra, cat si pentru zona de bucatarie.

Acesta este realizat integral din lemn, insa are sezutul tapitat cu piele ecologica de cea mai buna calitate, iar pe spatarul de o forma unica este amplasata o perna pentru sporirea confortului. Modelul face parte din gama de scaune care se impun in camera in care sunt plasate. Combinatia dintre lemn si piele, plasamentul pielii pe sezut si spatar fac posibile ca utilizatorul sa beneficieze de o pozitie confortabila, in timp ce spatiul ocupat practic la masa va fi redus. Designul sau permite utilizatorului sa il incadreze in mai multe tipuri de stiluri precum cel clasic cu mobila din lemn masiv, sau cel industrial unde lemnul si pielea domina ca si materiale principale.

Un ultim model de scaun care se poate integra in mai multe stiluri este scaunul pentru bucatarie BUC 241, disponibil in 4 nuante de prezentare: crem, maro, rosu si negru.

Creat intregral din piele ecologica de calitate superioara sezutul acestui scaun are o forma unica ce il incadreaza in genul scaunelor care vor atrage atentia asupra lor. Designul modern al acestui scaun are la baza un set de picioare de lemn natural care denota atat eleganta cat si permite utilizatorului sa il foloseasca in mai multe zone decat cea clasica de luat masa. Per total, scaunul BUC 241 vine sa sprijine dorinta de unic, cu un design care iese in evidenta si care ofera atat confort cat si ergonomicitate. Acesta va putea fi asezat atat in jurul mesei clasice de bucatarie cat si intr-un spatiu de relaxare impreuna cu o masuta de cafea.

In ideea de a eficientiza cat mai mult spatiul de luat masa si de a crea un mediu ideal pentru membri familiei si nu numai am venit in sprijinul clientilor cu aceste modele de scaune, si dorim ca in continuare propunerile noastre, sfaturile sau trucurile propuse de noi sa reprezinte ideile de la baza viitoarelor achizitii.

Comments (0)

No comments at this moment