Fotoliu pentru cafenea din catifea BUC 259
search
  • Fotoliu pentru cafenea din catifea BUC 259
  • Fotoliu pentru cafenea din catifea BUC 259
  • scaun fotoliu de catifea BUC 259
  • Fotoliu pentru cafenea din catifea BUC 259
  • Fotoliu pentru cafenea din catifea BUC 259

Fotoliu pentru cafenea din catifea BUC 259

294,00 lei
Se livreaza in 1-3 zile

Optând pentru un scaun în stil nordic, vei adăuga o notă modernă și sofisticată în orice spațiu locativ

Culoare: Gri
Cantitate
In stoc

Acest scaun, având dimensiunile de 50x54x82 cm, este realizat din lemn și îmbrăcat în catifea, fiind o piesă de mobilier încântătoare și versatilă. Picioarele din lemn natural garantează stabilitate și durabilitate, în timp ce catifeaua de înaltă calitate asigură confortul în timpul utilizării. Designul elegant și atemporal al scaunului în stil nordic îl face potrivit pentru orice tip de amenajare interioară, indiferent de stilul adoptat.

În concluzie, dacă îți dorești un scaun ce emană o estetică rafinată și actuală, atunci un scaun în stil nordic este opțiunea ideală pentru tine. Scaunul BUC 259 reprezintă o alegere excelentă pentru a adăuga un strop de culoare și confort în livingul tău. Acest scaun distins, disponibil pe importatorscaune.ro, se integrează armonios în orice spațiu modern și creează o atmosferă plăcută și relaxantă.

Cu un design atractiv și contemporan, scaunul BUC 259 este tapițat cu o catifea de calitate superioară, care combină perfect estetica plăcută cu confortul. Picioarele din oțel negru asigură stabilitate și rezistență, făcându-l adecvat pentru utilizarea de zi cu zi.

Vizitează categoria de scaune pentru living si dining pentru a descoperi și alte modele de scaune pentru living sau alte spații, care să se potrivească perfect cu stilul și preferințele tale. Alege scaunul BUC 259 pentru a aduce o notă de culoare și confort în locuința ta, fără a compromite calitatea și designul rafinat.

BUC2593