Fotoliu pentru cafenea din catifea BUC 260
search
  • Fotoliu pentru cafenea din catifea BUC 260
  • Fotoliu pentru cafenea din catifea BUC 260
  • Fotoliu pentru cafenea din catifea BUC 260
  • Fotoliu pentru cafenea din catifea BUC 260

Fotoliu pentru cafenea din catifea BUC 260

294,00 lei

Fotoliul de catifea BUC 260, o bijuterie a confortului și stilului, adaugă un plus de eleganță și rafinament în orice încăpere. Un must-have pentru relaxare și design sofisticat.

Culoare: Gri
Cantitate
Produs disponibil cu alte optiuni

Cu dimensiunile sale de 57x57x63 cm, scaunul BUC 260 este alegerea perfectă pentru a adăuga o notă de culoare și stil în casa ta. Realizat din materiale de înaltă calitate, acest scaun combină un design modern și elegant, fiind potrivit pentru orice zonă a casei tale.

Scaunul BUC 260 oferă confort și ergonomicitate, având dimensiunile ideale pentru a-ți oferi susținerea optimă pentru spate și șolduri, cu înălțimea șezutului de 47 cm și înălțimea totală a scaunului de 83 cm. De asemenea, cu o lățime a șezutului de 40 cm și o adâncime a șezutului de 44 cm, acesta asigură spațiu suficient pentru a te simți comod. Spătarul înalt, cu o înălțime de 39 cm, completează aspectul ergonomic al scaunului.

Pe lângă aspectul său plăcut, scaunul BUC 260 se remarcă și prin finisajul său neted, care îl face ușor de curățat și întreținut. Indiferent dacă îl alegi pentru zona de dining sau de lucru, scaunul BUC 260 în culoarea verde va fi o alegere ideală pentru a completa decorul casei tale. Culorile vibrante și designul modern îi conferă un plus de stil și eleganță.

În concluzie, dacă îți dorești un scaun confortabil, elegant și ușor de întreținut pentru zona de living, atunci scaunul BUC 260 este opțiunea perfectă. Cu dimensiunile menționate mai sus, acest scaun va adăuga un plus de confort și frumusețe în casa ta.

BUC2601

Fisa tehnica

Material
Catifea
Material baza
Metal
Greutate maxima admisa
110 KG
Tip scaun
Fix