• Epuizat
Role duble silicon pentru scaun birou
search
  • Role duble silicon pentru scaun birou
  • Role duble silicon pentru scaun birou
  • Role duble silicon pentru scaun birou
  • Role duble silicon pentru scaun birou

Role duble silicon pentru scaun birou

15,00 lei

Calitate premium definește aceste roți pivotante. Ele sunt dotate cu rulmenți și sunt fabricate din poliuretan rezistent la uzură, oferind durabilitate și rezistență la utilizare intensă.

Culoare: Transparent
Cantitate
Epuizat

Rotile pentru scaune de birou pe care le oferim sunt netede și sigure, având un design cu roată dublă. Lățimea roților duble este de 55 mm, ceea ce le conferă o stabilitate și siguranță superioară în timpul utilizării. Comparativ cu roțile simple, acestea alunecă mai stabil și mai sigur pe podea. În plus, spre deosebire de modelele cu roți independente, ele nu suprasolicită picioarele scaunului și nu provoacă daune bazei scaunului tău.

Înălțimea roților noastre de birou este adecvată pentru majoritatea scaunelor, menținând designul original al roților de birou, fără a mări înălțimea scaunului. Aceasta este de 60 mm, asigurându-ți confortul și poziția corectă la birou. Prin achiziționarea roților noastre, nu mai trebuie să-ți faci griji în legătură cu înălțimea scaunului, astfel încât să te poți bucura de o experiență mai plăcută și mai confortabilă.

Roțile noastre pentru scaune de birou sunt proiectate pentru a roti fără a zgâria sau deteriora podeaua. Indiferent dacă folosești aceste roți pe podele laminate, de piatră, gresie sau lemn, materialul din poliuretan cu absorție sporită a șocurilor protejează podeaua împotriva zgârieturilor și petelor. Astfel, nu va fi nevoie să achiziționezi un covor sau alte protecții pentru podea, economisind astfel bani și având grijă de aspectul podelei tale.

ROTI08