• Epuizat
Scaun Gaming OFF 298 pentru copii - Confort, Ergonomie și Iluminare LED RGB
search
  • Scaun Gaming OFF 298 pentru copii - Confort, Ergonomie și Iluminare LED RGB
  • Scaun Gaming OFF 298 pentru copii - Confort, Ergonomie și Iluminare LED RGB
  • Scaun Gaming OFF 298 pentru copii - Confort, Ergonomie și Iluminare LED RGB
  • Scaun Gaming OFF 298 pentru copii - Confort, Ergonomie și Iluminare LED RGB

Scaun Gaming OFF 298 pentru copii - Confort, Ergonomie și Iluminare LED RGB

579,00 lei

scaune de gamingScaunul OFF 298 a fost proiectat special pentru gaming și include numeroase caracteristici inovative pentru a asigura o experiență cât mai plăcută și ergonomică.

Culoare: Mov
Cantitate
Epuizat

Scaunul de gaming OFF 298 reprezintă un element de mobilier atrăgător și comod, ideal pentru a fi folosit atât în spațiul domestic, cât și în cel de lucru. Acesta este căptușit cu piele ecologică de înaltă calitate, ceea ce-l face ușor de întreținut și durabil. Bratele sale sunt învelite în spumă și acoperite cu piele eco, asigurând un plus de susținere și confort.


Baza șezutului este prevăzută cu o spumă densă, permițând un confort pe termen lung și o experiență de gaming captivantă. În plus, spătarul generos oferă un suport excelent pentru a vă putea relaxa în timpul jocurilor sau muncii la birou.


Înălțimea scaunului poate fi ajustată, permitând utilizatorilor de diferite înălțimi să găsească poziția ideală și confortabilă. Cu acest scaun, veți putea lucra sau juca pentru perioade îndelungate fără să simțiți oboseală sau disconfort.


Funcționalități ale scaunului de gaming pentru copii

Scaunul OFF 298 a fost proiectat special pentru gaming și include numeroase caracteristici inovative pentru a asigura o experiență cât mai plăcută și ergonomică. Dispune de suport lombar și tetieră, ambele detașabile, pentru a se adapta nevoilor dvs. individuale.


În plus, scaunul are un suport de picioare incorporat, astfel încât să vă puteți relaxa picioarele în timpul jocurilor sau muncii la birou. Un sistem de iluminare cu LED-uri digitale adresabile conferă un aspect futurist și modern.


Scaunul este foarte confortabil și ergonomic, oferind o rotație de 360 de grade și o înălțime ajustabilă. De asemenea, dispune de un suport de picioare retractabil sub șezut, o pernă lombară ajustabilă pe înălțime și o pernuță pentru cap, pentru a vă ajuta să vă relaxați la maximum.
 

Un alt avantaj al acestui scaun este reclinația spătarului până la 135 de grade, ceea ce îl face versatil și practic pentru diverse situații. După reglarea spătarului, scaunul poate fi utilizat în diferite moduri, precum modul de lucru, modul de joc sau modul de odihnă. Cu acest scaun, veți beneficia de un nivel înalt de confort și susținere, indiferent de activitatea pe care o desfășurați.

 
Iluminare LED RGB pentru scaunul de gaming pentru copii OFF 298

Acest produs are benzi luminoase ambientale montate pe ambele părți ale spătarului și șezutului, adăugând un element de design modern și inovator scaunului. Aceste benzi luminoase folosesc LED-uri și pot afișa o varietate de culori, jocuri de lumini sau o culoare specifică, în funcție de preferințele dvs.
 

Pentru a personaliza experiența de iluminare, telecomanda inclusă în pachet vă permite să ajustați jocurile de lumini, viteza și intensitatea benzii LED. Telecomanda funcționează prin RF, iar bateria este inclusă, astfel încât puteți controla iluminarea scaunului fără a fi nevoie să vă aplecați sau să vă ridicați din poziția confortabilă.
 

Banda luminoasă este alimentată direct de la portul USB, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la schimbarea bateriilor sau la găsirea unei surse de alimentare. Indiferent de activitatea pe care o desfășurați, aceste benzi de LED-uri ambientale vă vor oferi o experiență de gaming sau de lucru la birou mai plăcută și mai estetică.Relaxare prin suportul pentru picioare al scaunului de gaming pentru copii

Dacă aveți nevoie de o pauză la birou, acest scaun vă oferă posibilitatea de a vă relaxa și de a vă reîncărca bateriile. Puteți scoate suportul pentru picioare de sub șezut, rabata spătarul și asculta muzica preferată pentru a savura momentul de destindere.
 

Între timp, întreținerea scaunului nu va fi o problemă, deoarece este căptușit cu piele ecologică, care este ușor de curățat și întreținut. Pur și simplu folosiți o cârpă moale pentru a șterge orice murdărie sau pete de pe suprafața scaunului, astfel încât acesta să arate mereu impecabil.
 

Acest scaun este echipat cu o tetieră și două pernuțe care sunt proiectate pentru a vă ajuta să reduceți stresul muscular și oboseala în zona lombară și a gâtului, astfel încât să vă simțiți confortabil și relaxat pe parcursul utilizării.


Pernuțele sunt concepute pentru a oferi susținere și confort suplimentar în zonele cele mai predispuse la tensiune, astfel încât să puteți lucra sau juca timp îndelungat fără a resimți dureri sau disconfort. Cu aceste accesorii ergonomice, puteți îmbunătăți postura corpului și reduce presiunea asupra mușchilor tensionați, ceea ce vă va ajuta să vă mențineți productivitatea și confortul pe durata întregii zile.


În concluzie, scaunul OFF 298 este o opțiune excelentă pentru scaune de gaming pentru copii, având în vedere designul său ergonomic, funcționalitățile gaming adaptate, iluminarea LED RGB și posibilitățile de relaxare și suport pentru picioare. Acest scaun vă va asigura o experiență plăcută și confortabilă, indiferent dacă vă jucați, lucrați la birou sau vă relaxați. Cu un aspect modern și inovator, scaunul de gaming OFF 298 este nu doar funcțional, ci și un element de design atractiv pentru orice cameră.OFF298

S-ar putea sa-ti placa