Scaun modern tip fagure din plastic BUC 254
search
  • Scaun modern tip fagure din plastic BUC 254
  • Scaun modern tip fagure din plastic BUC 254
  • Scaun modern tip fagure din plastic BUC 254

Scaun modern tip fagure din plastic BUC 254

184,00 lei
Se livreaza in 1-3 zile

Designul sau modern si simplu se potriveste cu orice decor, si poate fi utilizat in diverse spatii

Culoare: Gri
Cantitate
In stoc

Cadrul scaunului este format din 4 picioare din lemn natural de fag dur, care ofera o stabilitate si rezistenta suplimentara. Folosit in mod popular in jurul mesei de living, pe terase in aer liber sau la evenimente in gradina, acest scaun imbunatateste experienta atat in interior, cat si in exterior.

Designul sau modern si simplu se potriveste cu orice decor, si poate fi utilizat in diverse spatii, cum ar fi sala de mese, birouri sau terase. Scoica din plastic de calitate ofera rezistenta la uzura si impact, si poate fi curatat usor pentru a mentine aspectul proaspat.

Scaunul modern BUC 254, confectionat din plastic de calitate si cu picioare din lemn natural de fag dur, este un model rezistent la uzura si impact. Acest scaun este utilizat in mod frecvent in jurul mesei de living, pe terasele din aer liber sau la evenimentele din curte, imbunatatind experienta atat in interior, cat si in exterior.

La capatul picioarelor sunt montate mici tampoane din plastic rezistente la uzura, pentru a preveni alunecarea sau zgarierea parchetului. Indiferent daca aveti nevoie de scaune in sala de mese, birou sau terasa, acest scaun este o alegere excelenta si nu va va dezamagi.

Dimensiunile pentru scaunul modern din plastic BUC 254 sunt:

  • Inaltime sezut: 43 cm
  • Inaltime scaun: 84 cm
  • Latime sezut: 46 cm
  • Inaltime spatar: 41 cm.

BUC2542

Fisa tehnica

Material
Plastic ABS
Material baza
Lemn
Greutate maxima admisa
100 KG
Tip scaun
Fix

S-ar putea sa-ti placa