Termeni și condiții de utilizare

INTRODUCERE

Acest site este intretinut si administrat de SC Xact Consulting SRL , CUI RO15507118, cu sediul in Constanta, bld.Tomis, nr.267, punct de lucru in Valu lui Traian , Str. Soarelui nr.45, Jud.Constanta, cont deschis la ALPHA BANK ROMANIA: RO27BUCU1431304250083RON, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub numarul J13/1854/2003.

Site-ul este gazduit de serverele unei companii terte. Pentru eventualele erori aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de aceasta companie terta ne cerem scuze, dar intreaga responsabilitate ii revine gazdei.

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Xact Consulting SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare

Daca nu acceptati acesti "Termeni si Conditii" NU UTILIZATI acest site.

ACCESUL LA SITE

Xact Consulting SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor Xact Consulting SRL, fara acordul scris al acesteia.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe acestea. Ramane la aprecierea dvs. daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo

Imaginile produselor de pe magazin sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi cateodata fata de produsul ce-l prezinta, in functie de furnizorii cu care lucram.

Totodata ne rezervam dreptul ca in cazul anumitor comenzi sa cerem plata integrala sau partiala in avans.

Toate preturile afisate pe acest site sunt exprimate in lei (RON) si contin TVA si pot fi modificate in functie de: modificarea taxelor vamale, a altor taxe percepute de statul roman sau a cursurilor de schimb leu/euro si leu/dolar.

GRESELI DE TIPARIRE

Xact Consulting SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. in eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

OBLIGATIILE DE INREGISTRARE

In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.

In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Pentru efectuarea review-urilor la produse este necesara utilizarea numelui real pe care a fost efectuata comanda, altfel ne rezervam dreptul de a sterge acel review.

COMANDA pe www.ImportatorScaune.ro

Puteti face o comanda la noi prin comandarea prin formularul nostru de comanda, prin email sau telefonic. Dupa comanda, veti primi o factura proforma in care veti avea detaliat produsele comandate si datele personale. Daca observati o eroare in comanda dumneavoastra va trebui sa ne contactati imediat. Daca aceasta nu se intampla, intelegem ca acceptati detaliile comenzii (preturi, produse, date de livrare sau facturare, etc) asa cum sunt ele scrise.

Acceptarea unei comenzi din partea noastra are loc in momentul in care printr-un e-mail sunteti anuntat ca firma de curierat a preluat coletul.

PRETUL PRODUSELOR

Unele preturi se pot modifica fara preaviz sau pot contine erori de operare. Firma noastra face eforturi permanente de eliminare a erorilor si de pastrare a acuratetii informatiilor

Toate promotiile efectuare de ImportatorScaune.ro sunt valabile in limita stocului disponibil.Pentru produsele aflate la promotie nu putem acorda discount suplimentar.

REFUZAREA UNEI COMENZI

La refuzarea unei comenzi veti fi instiintat prin email de motivul refuzului.

Vom putea refuza o comanda daca:

- nu avem pe stoc produsul comandat. Exista posibilitatea ca un produs sa apara in stoc pe site, dar sa fie comandat telefonic sau prin email. Actualizarea site-ului se face la un anumit interval de timp si pot exista mici inadvertente privind stocul real afisat.

- a fost o eroare legata de pretul sau descrierea produsului

- nu sunteti eligibil pentru a face o comanda (aveti sub varsta legala, ati facut in trecut comenzi pe care nu le-ati ridicat, etc...)

GARANTIA PRODUSELOR

Garantia se asigura in baza facturii fiscale, a certificatului de garantie care trebuie sa fie corect completat, a produsului ce face
obiectul garantiei, impreuna cu o mentionare scrisa a defectului. Obiectul achizitionat este necesar sa il prezentati cu toate accesoriile cu
care produsul a fost livrat.

S.C. Xact Consulting SRL garanteaza componentele produselor sale impotriva defectelor de fabricatie si de material pe perioada
mai sus stabilita cu incepere de la data cumpararii de catre utilizatorul final. In timpul perioadei de garantie producatorul isi rezerva dreptul
de a repara sau inlocui subansamblul care se dovedeste a fi defect.Garantia acopera numai acele defecte care apar in exploatarea normala
a produsului si nu se aplica pentru actiunile ce nu sunt conforme instructiunilor de utilizare (loviri mecanice, zgarieri, depasire greutate
maxima admisa etc).

Intretinerea si reparatiile in termen de garantie se executa de catre S.C. Xact Consulting SRL la sediul unitatii service din
Valu lui Traian, Str. Soarelui  nr.45, jud. Constanta (tel : 0726-755772, 0241-808.379, fax : 0341-815428, email : office@importatorscaune.ro)

Costul trimiterii produsului pentru care se acorda garantie la unitatea service, cade in sarcina cumparatorului, firma noastra suportand costul trimiterii produsului reparat la cumparator.

Perioada de rezolvare a recalmatiei de la data sesizarii este cea prevazuta de lege, garantie prelungindu-se cu durata in care a fost produsul in reparatie.

In cazul in care produsul nu poate fi reparat, el va fi inlocuit cu un alt produs ales de cumparator, cu plata diferentelor de pret.

In cazul in care cumparatorul nu doreste un alt produs, clientului i se returneaza suma platita pe produs, diminuata proportional cu numarul de luni de utilizare a produsului din cele 24 de luni de garantie. (ex: daca produsul a fost utrilizat 6 luni de zile, se returneaza 6/24 = 75% din suma platita initial)

CONDITII DE RETURNARE

Xact Consulting isi doreste ca toti clientii sa fie pe deplin multumiti atunci cand cumpara produsele noastre. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Legislatia romaneasca prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, conform OU 34/2014.

Clientii www.ImportatorScaune.ro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 14 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. www.ImportatorScaune.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.

Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Nu se accepta nici o returnare, daca clientul persoana fizica nu notifica in scris (email, fax, scrisoare) faptul ca doreste returnarea unui produs. In urma acestei notificari, clientul primeste un numar de returnare, pe care-l noteaza pe coletul ce urmeaza a fi trimis firmei noastre.

"Clienti" sau "consumatori" sunt DOAR PERSOANELE FIZICE. Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.

Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

COMPORTAMENTUL CA MEMBRU

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provine. In aceste conditii nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la, informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.

COPYRIGHT

Elemente din continutul sitului - texte, elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date - sunt proprietatea Xact Consulting SRL si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei Xact Consulting SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal.

Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

Toate fotografiile si informatiile publicate (numite generic continut) sunt protejate de catre dispozitiile legale incidente: Legea nr. 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare - privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 - privind marcile si indicatiile geografice si Legea nr. 129/1992, republicata - privind desenele si modelele industriale. Lipsa mentiunii privind unele texte legale ori dispozitii incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora.

Site-ul si Continutul sunt protejate de catre Legea drepturilor de autor din România, precum si de dispozitiile privitoare la copyright aplicabile în alte teritorii decât România. Dumneavoastra nu puteti copia, stoca, modifica ori transfera cu orice titlu, în parte ori întreg site si/sau Continutul. Exploatarea este libera, sub conditia non-comercialitatii si respectarii termenilor impusi de catre SC XACT CONSULTING SRL.

Orice forma de copiere, stocare, modificare si/sau transmitere a Continutului este expres interzisa, fara acordul prealabil si scris al SC XACT CONSULTING SRL.

Sunt interzise copierea, reproducerea, distribuirea, publicarea, afisarea, modificarea, crearea de componente complete derivate, precum si orice modalitate de exploatare a continutului site-ului www.ImportatorScaune.ro.

Este interzisa folosirea sub orice forma a imaginilor de pe acest site fara un acord intre utilizator si proprietar pe baza unui contract de cesiune a dreptului de utilizare.

Nici o imagine, nici o parte a site-ului sau grafica ce apartine site-ului nu poate fi copiata, modificata, republicata sau utilizata in orice alt mod decat cu acordul expres al proprietarului.

 

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice încercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut între companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE GDPR - din 25.05.2018

PRELUCRARE DATE PERSONALE CONFORM REGULAMENT (UE) 2016/679

Politica de Confidențialitate descrie categoriile datelor dumneavoastră pe care le prelucrăm, modalitatea și scopurile în care le colectăm, în ce situații transferăm date cu caracter personal și diversele drepturi și opțiuni de care dispuneți în acest sens. În același timp, Politica noastră de Confidențialitate detaliază modul în care prelucrăm datele cu caracter personal în gestionarea relației cu clienții.

1. DREPTURILE PERSOANELOR VIZATE

Va informam cu aceasta ocazie ca aveti urmatoarele drepturi:
    Dreptul de a fi informat (art. 12-13): Informarea persoanei vizate cu privire la categoriile de date colectate, scop, destinatari, transfer.
    Portabilitatea datelor (art. 20): Persoana vizata are dreptul de a solicita portarea datelor intre Operatori.
    Dreptul de a fi uitat (art.17): Cand procesarea nu mai este justificata sau cand persoana vizata si-a retras consimtamantul
    Dreptul de a face opozitie (art.21): Dreptul persoanei vizate de a face obiectii sau de a se opune anumitor tipuri de prelucrari
    Dreptul de acces la date (art.15): Persoana vizata poate solicita acces la datele sale pentru a verifica daca prelucrarea este intemeiata
    Dreptul de a rectifica Datele ( art.16): Persoana vizata poate solicita rectificarea datelor in cazul in care acestea sunt procesate gresit
    Dreptul de restrictionare a prelucrarilor (art.18) Persoana vizata poate cere restrictionarea datelor folosite sau a transferului de date
    Dreptul de a se opune la profilari (art. 21) Persoana vizata are dreptul de a nu face obiectul unei decizii de profilare atunci cand aceasta se bazeaza pe prelucrarea automata.

2. PRINCIPII DE PROTECTIE A DATELOR PERSONALE

 • Colectarea datelor personale se va face numai in scopurile specificate, explicite si legitime 
 • Procesarea detelor se va face intr-o maniera legala, corecta si transparenta
 • Datele nu vor fi procesate catre terti intr-o maniera incompatibila cu acele scopuri;
 • În cazul în care intervin actualizări ale datelor transmise, consimţământul rămâne în vigoare până la notificarea XACT CONSULTING SRL  în acest sens de către dumneavoastră;
 • Toate datele personale vor fi pastrate confidential si stocate intr-o maniera ce asigura securitatea necesara;
 • Datele personale nu vor fi distribuite persoanelor terte, decat in cazul in care acest lucru este necesar pentru realizarea scopurilor prezentate la pct 3.;
 • Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea si stergerea acestora, impotrivirea sau restrictionarea de la procesarea datelor, cat si de la dreptul de portabilitate al datelor.

3. DATELE PERSONALE SI COLECTAREA LOR

Date personale înseamnă orice informație care poate fi legată de o persoană fizică identificată sau identificabilă (persoana subiect). Datele personale includ toate tipurile de informații directe sau indirecte (și anume utilizate în legătură cu alte date) ce se referă la persoana subiect, cum ar fi nume, data de naștere, adrese, adrese de e-mail, numere de telefon, etc.

 • Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte (si anume utilizate in legatura cu alte date) ce se refera la persoana fizica subiect, cum ar fi : numele si prenumele, adresa de e-mail, adresa postala, numarul de telefon mobil sau fix si alte date de contact similare necesare in vederea procesarii comenzilor plasate sau pentru orice alte obiective planificate in relatia cu dvs;
 • Colectam date de logare pentru accesarea contului shop online importatorscaune.ro;
 • Colectam prin Google Analtycs date despre dispozitivul dvs. si despre modul in care dvs. si dispozitivul interactionati cu produsele noastre ;
 • Colectam prin Google Analtycs date despre caracteristicile pe care le utilizati, articolele pe care le achizitionati de pe paginile noastre web pe care le vizitati ;
 • Colectam prin Google Analtycs date despre dispozitivul si reteaua pe care le utilizati pentru a va conecta la produsele noastre, respectiv locatie geografica, limba, sistem de operare. Nu se colecteaza informatii despre aplicatii software instalate pe dispozitiv, sau chei de produs.

Datele pe care le colectam includ :

Toate informatiile colectate prin intermediul Google Analytics de pe site-urile noastre sunt doar la nivel statistic, ele neputand fi asociate unei anumite persoane.Google Analytic colecteaza si IP-urile care au accesat site-ul nostru, dar nu avem acces la aceste date.

4.SCOPUL COLECTARII 

Scopul colectarii datelor personale

 • orice comunicare legata de informarea persoanei fizice privind validarea, expedierea si facturarea comenzilor  sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile achizitionate de pe magazinul online importatorscaune.ro;
 • orice comunicare legata de informarea persoanei fizice privind expedierea postala/curierat de mostre, materiale informative, materiale promotionale;
 • respectarea obligatiilor legale;

IMPORTANT: De asemenea, acolo unde este cazul sau situatia o impune pentru realizarea scopului definit mai sus (cu titul de exemplu:  expedierea unei comenzi, procesarea unei comenzi cu plata cu cardul, expedierea de colete cu mostre, materiale informative/promotionale), XACT CONSULTING SRL poate furniza datele cu caracter personal altor companii partenere, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, furnizori de servicii in IT, sau alte servicii similare.  Daca nu sunteti de acord cu divulgarea datelor personale acestor companii, sunteti rugati sa contactati DPO la adresa de email dpo@scauneonline.ro
Informatiile cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

5. UTILIZAREA DATELOR PERSONALE

Vom utiliza datele personale numai pentru scopul în care au fost colectate și vom stoca datele numai atât cât este necesar pentru acel scop. Vom păstra informațiile clientului pentru perioada în care contul său este activ, pentru a îi oferi servicii, pentru a fi conforme cu obligațiile noastre legale sau pentru oricare din scopurile menționate mai sus. Accesul la datele personale este strict limitat personalului XACT CONSULTING SRL care dețin autorizația necesară și nevoia clar definită pentru utilizarea datelor.

In plus, unele informatii (precum datele necesare in sistemul informatic financiar) sunt pastrate pe toata durata necesara pentru a respecta obligatiile legale in vigoare.

6. SECURITATEA PROCESARII

Vom procesa datele in mod sigur, vom aplica si mentine masuri tehnice adecvate pentru a proteja datele personale impotriva distrugerii sau pierderii accidentale sau ilegale, alterare, divulgare sau acces neautorizat, in mod special atunci cand procesarea presupune transmiterea datelor printr-o retea, atat cat si impotriva oricarei alte forme de procesare ilegala.
Însă, cu toate eforturile depuse de XACT CONSULTING SRL, nu se poate garanta o securitate absolută împotriva tuturor riscurilor. În cea mai mare măsură posibil, accesul la datele dvs. cu caracter personal este strict limitat la acele persoane care au nevoie să le cunoască. Persoanele care au acces la aceste date trebuie să menţină confidenţialitatea acestora. De asemenea, facem eforturi rezonabile pentru a păstra informaţiile cu caracter personal doar atâta timp cât este necesar pentru a ne conforma cererii din partea unei persoane sau până când persoana respectivă solicită eliminarea lor.   
Întrebari legate de securitatea datelor personale pot fi trimise catre DPO la adresa de email dpo@scauneonline.ro    

7.ACCESUL, RECTIFICAREA SI STERGEREA DATELOR PERSONALE

 • aveti dreptul de a solicita in orice moment accesul la:  rectificarea, portabilitatea, stergerea sau restrictionarea procesarii datelor colectate;
 • pentru pastrarea datelor personale actualizate, va recomandam sa ne informati despre orice schimbare sau discrepanta;

Consimţământul exprimat va rămâne valabil până la retragerea lui de către dumneavoastră.
Odata ce v-ati exprimat in scris dezacordul, datele dvs. personale nu vor mai fi procesate și se vor lua măsurile corespunzătoare pentru ștergerea oricăror înregistrări cu datele dumneavoastră cu caracter personal.
Consimţământul poate fi retras oricând, în mod gratuit, adresand direct cererea dvs. in scris pe email dpo@scauneonline.ro .
Vă reamintim drepturile acordate de Regulamentul General privind Protecţia Datelor 679/2016, inclusiv dreptul de informare, acces, rectificare, de a nu fi supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, dreptul de ştergere.
Puteţi să vă exercitaţi oricare din aceste drepturi prin email la adresa  dpo@scauneonline.ro sau  să ne transmiteți o scrisoare semnata si data la adresa de contact de mai jos. Este posibil să vă cerem să vă dovediți identitatea comunicându-ne o copie a unui mijloc valabil de identificare pentru a ne conforma cu obligațiile de securitate pe care le avem și a împiedica divulgarea neautorizată a datelor.
Vom lua în considerare orice solicitări sau plângeri pe care le primim și vă vom transmite un răspuns în timp util. Dacă nu sunteți mulțumit de răspunsul nostru, puteți înainta plângerea către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – cu sediul în Bd. Gheorghe Magheru nr. 28-30, București, România.

8. APLICAREA LA UN JOB

Pentru aplicarea la joburile noastre utilizăm în scopuri de management un tool extern de recrutare. Atunci când aplicați pentru un job în cadrul XACT CONSULTING SRL, datele personale vor fi procesate și controlate de către XACT CONSULTING SRL.  Aplicațiile nu vor fi stocate pentru o perioadă mai mare de timp decât cea necesară și nu vor fi divulgate persoanelor terțe. Dacă aplicanții doresc să acceseze, să modifice sau să șteargă datele personale, sunt rugați să contacteze DPO,  e-mail: dpo@scauneonline.ro

9. MODIFICARI ALE ACESTOR POLITICI

Această politică poate fi actualizată din când în când, de exemplu în urma modificării legislației relevante sau schimbări ale structurii corporative în AirHelp. În cazul în care se fac modificări ale materialului clienții vor fi notificați pe e-mail sau prin intermediul website-ului înainte ca schimbările să intre în vigoare. Încurajăm clienții să verifice această pagină periodic pentru a fi informați despre ultimele noutăți în ceea ce privește practicile noastre de confidențialitate.

10. POLITICA DE COOKIE-URI

Un cookie reprezinta o forma de microdate, care includ in general un identificator unic anonim, care este transmis catre motorul de cautare prin intermediul computerelor unui site web si este stocat pe hard disk-ul dispozitivului dumneavoastra. Cookie-urile sunt necesare pentru folosirea serviciilor scauneonline.ro.

Politica noastra de utilizare a cooki-urilor o gasiti aici: https://www.scauneonline.ro/politica-de-cookies

FINAL

Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site.

Deasemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi. Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de Xact Consulting SRL violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la office (at) importatorscaune.ro astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.

Nu oferim in nici un fel garantie ca produsele vor fi potrivite cerintelor dvs. sau ca serviciul va fi sigur si fara erori de orice fel.

Serviciul poate fi intrerupt de administratorii lui in orice moment fara o instiintare prealabila. Forta majora exonereaza partea care o invoca in conditiile legii. Nu suntem responsabili si nu putem fi tinuti responsabili in nici un fel, direct sau indirect, pentru orice paguba si/sau problema, de orice natura, ca urmare a folosirii site-ului nostru.