Categorie: Piese scaune

Sunt 14 produse.

Se afiseaza 1-14 din 14 produs(e)

Filtre active

Piese scaune

In calitate de importator direct de scaune aducem spre comercializare componente de schimb pentru scaune, din dorinta de a oferii consumatorilor o alternativa economica pentru salvarea scaunului.

Pentru cei care considera ca scaunul defect mai poate fi salvat, sau achizitia unui scaun nou nu este o optiune am creat categoria piese de schimb unde se pot gasi o gama variata de produse, pentru scaune de birou, scaunele directoriale precum si pentru scaunele de bar.

Aceasta gama include piese universale care se pot potrivii unui numar larg de produse. Aici includem amortizoare cu gaz de diferite dimensiuni, role de diferite tipuri, manere pentru scaune de birou. De asemnea puteti conta pe ImportatorScaune.ro pentru diferite tipuri de mecanisme pentru scaune de birou sau directoriale precum si baze pentru scaune de birou in forma de stea sau baze pentru scaune bar.

Acestea au rolul de aduce in folosinta consumatorului o varianta de inlocuire a pieselor scaunului pentru a prelungi viata acestuia.

Informații utile pentru alegerea unui scaun de birou care se potrivește cel mai mult nevoilor tale găsești în următoarele articole:

Avantajele de a cumpara de pe ImportatorScaune.ro