Scaun de birou OFF 223
search
  • Scaun de birou OFF 223
  • Scaun de birou OFF 223
  • Scaun de birou OFF 223

Scaun de birou OFF 223

571,00 lei
Se livreaza in 1-3 zile

Scaun de birou OFF 223 - este un scaun directorial robust, solid, realizat din piele ecologica rezistenta la uzura si usor de intretinut.

Culoare: Negru
Cantitate
In stoc

Scaun de birou OFF 223 -proiectat pentru a satisface cerințele utilizatorilor care petrec mult timp la birou, oferindu-le un nivel ridicat de confort și sprijin ergonomic. Acest scaun este potrivit pentru utilizare atât la birou, cât și acasă, iar datorită materialelor de calitate superioară folosite în construcția sa, cum ar fi pielea ecologică rezistentă, polipropilena pentru brate și baza, se asigură o durabilitate îndelungată.

Scaunul dispune de un mecanism de balansare și un piston cu gaz pentru reglarea înălțimii, oferind utilizatorului posibilitatea de a ajusta poziția scaunului în funcție de preferințele lor. De asemenea, acesta este disponibil în culori elegante și sofisticate, cum ar fi bej, gri și negru, pentru a se potrivi oricărui decor.

În general, scaunul de birou OFF 223 reprezintă o piesă de mobilier utilă și practică, care oferă o soluție ergonomică și confortabilă pentru utilizatorii care petrec mult timp la birou.

Dimensiuni pentru Scaun de birou OFF 223
Inaltime pana la sezut: 47-54 cm
Inaltime totala: 112-119 cm
Dimensiuni sezut: 50 x 51 cm
Inaltime cu manere: 70-78 cm
Latime cu brate: 63 cm

OFF2231

Fisa tehnica

Material
Piele ecologica
Material baza
Plastic ABS
Greutate maxima admisa
100 KG
Tip scaun
Reglabil