• Epuizat
Fotoliu cu functie de masaj MAS 038
search
  • Fotoliu cu functie de masaj MAS 038
  • Fotoliu cu functie de masaj MAS 038
  • Fotoliu cu functie de masaj MAS 038

Fotoliu cu functie de masaj MAS 038

714,00 lei

Fotoliu cu functie de masaj MAS 038 - este un model cu adevarat deosebit, datorita functiei de recliner, functie ce ne ajuta sa lasam pe spate spatarul si astfel transformam fotoliul in pat

Culoare: Negru
Cantitate
Epuizat

Fotoliu cu functie de masaj MAS 038 - este un produs elegant, eleganta ce este data de utilizarea lemnului atat la nivelul manerelor cat si la nivelul bazei, in combinatie cu pielea ecologica mata de culoare neagra. 

Acest model se incadreaza in categoria de scaune rotative, rezistente, rezistenta sporita data in principal de cadrul din otel vopsit pe care este creat, mascat de lemn. Sezutul si spatarul sunt tapitate cu piele ecologica neagra rezistenta la uzura, acestea doua cuprinzand si cate doua puncte de masaj.

Functia de recliner de care dispune scaunul MAS 038 permite spatarului si suportului pentru picioare sa culiseze in 6 pozitii distincte, in functie de dorinta utilizatorului.

Fotoliu masaj are inaltimea fixa de 115 cm, dar rotativ. Latimea sezutului este de 55 cm, iar adancimea 54 cm. Inaltimea pana la sezut fiind de 50 cm.

MAS0381

Fisa tehnica

Material
Piele ecologica
Material baza
Lemn
Greutate maxima admisa
120 KG
Tip scaun
Reglabil