• Epuizat
Fotoliu cu functie de masaj MAS 042
search
  • Fotoliu cu functie de masaj MAS 042
  • Fotoliu cu functie de masaj MAS 042
  • Fotoliu cu functie de masaj MAS 042

Fotoliu cu functie de masaj MAS 042

756,00 lei

Fotoliu cu functie de masaj MAS 042 - este un model cu adevarat deosebit, datorita functiei de recliner, functie ce ne ajuta sa lasam pe spate spatarul si astfel transformam fotoliul in pat

Culoare: Negru
Cantitate
Epuizat

Fotoliu cu functie de masaj MAS 042 - Este un scaun ce ne permite efectuarea rotatiei in jurul axului central, rotatie de 360 grade, nefiind reglabil pe inaltime; acest produs este confectionat din materiale cu o buna rezistenta, scaunul a fost conceput pe un cadru din metal vopsit in culoarea neagra.

Pe langa functia de recliner fotoliu cu masaj MAS 042 mai dispune si de functii de masaj cu ajutorul vibratiilor in 4 puncte, avand 2 dintre ele pozitionate in zona lombara, iar alte 2 in zona dorsala.

Scaunele MAS042 dispun in mod automat si de functie de recliner, functie ce ajuta ca spatarul si suportul pentru sustinerea picioarelor sa se ridice sau sa se coboare simultan in sase pozitii diferite.

Fotoliul are inaltimea fixa de 108 cm, dar rotativ. Latimea sezutului este de 50 cm, iar adancimea 55 cm. Inaltimea pana la sezut fiind de 46 cm.

MAS0421

Fisa tehnica

Material
Piele ecologica
Material baza
Otel cromat
Greutate maxima admisa
120 KG
Tip scaun
Fix