• Epuizat
Scaune ergonomice de birou OFF 317
search
  • Scaune ergonomice de birou OFF 317
  • Scaune ergonomice de birou OFF 317
  • Scaune ergonomice de birou OFF 317

Scaune ergonomice de birou OFF 317

621,00 lei

Scaune ergonomice de birou OFF 317 - sunt scaune moderne fabricarte din materiale de ultima generatie, scaune ce vor sa fie cat mai utile atat in biroul de la serviciu cat si in cel de acasa.

Culoare: Rosu
Cantitate
Epuizat

Scaune ergonomice de birou OFF 317 - sunt scaune ce au sezutul si spatarul confectionate din piele ecologica, au steaua din polipropilena ce are inserat plastic argintiu, bratele sunt confectionate dintr-un plastic dur ce au fost tapitate, in zona de contact, cu bucati de piele sintetica din acelasi material din care au fost confectionate sezutul si spatarul. Scaunul este prevazut cu piston pe gaz utilizat pentru reglarea pe inaltime in fuctie de doleanta utlizatorului, precum si mecanism prevazut cu balans, ce are prevazuta posibilitatea blocarii acestuia in doua pozitii de balans sau repaus.
Un lucru de remarcat  la modelul OFF 317 este reprezentata de faptul ca brate scaunului au functie de rabatare, ce ajuta atat la o mai buna adaptare a pozitiei pe scaun, cat si la pozitionarea mai usoara a scaunului sub birou. Este un scaun comfortabil, asigurand o ergonomie perfecta a pozitiei de la birou.

Dimensiuni pentru Scaune ergonomice de birou OFF 317
Inaltime pana la sezut: 44-52 cm
Inaltime totala: 110-118 cm
Dimensiuni sezut: 52 x 47 cm
Inaltime cu manere: 64-72 cm
Latime cu brate: 74 cm

OFF3171

Fisa tehnica

Material
Piele ecologica
Material baza
Plastic ABS
Greutate maxima admisa
100 KG
Tip scaun
Reglabil