Categorie: Scaune bar

Sunt 28 produse.

Se afiseaza 1-28 din 28 produs(e)

Filtre active

Scaune bar

Categoria scaune bar a fost creata din dorinta de a aduce clientului un model modern de scaun ce se afla in continua ascensiune.

Cu o arie de modele larga, aceasta categorie aduce in fata dumneavoastra scaune care sunt fixe sau mobile, cu picioare metalice, din lemn sau cromate, gama limitandu-se doar la imaginatia dumneavoastra.

Fie ca doriti un spatar inalt si ingust, mic si pufos sau scaune de bar care pot fi folosite atat in dinning, cat si in zona de relaxare, categoria dispune de cele mai diverse modele, satisfacand cele mai multe gusturi.

Scaunele pentru bar prezentate in aceasta categorie, au ca materiale principale pentru sezut pielea ecologica, stofa, plastic dur de tip ABS, metalul, lemnul, dar si catifeaua, tot mai solicitata in ultima perioada.

Culorile scaunelor de bar prezentate acopera, de asemenea, cele mai multe cerinte, printre ele regasindu-se multe culori de scaune care nu se gases in oferta altor magazine de scaune, cum ar fi auriu, argintiu, turqoise sau burgundy.

Alegerea este de partea dumneavoastra, diversitatea o oferim noi, iar scaunele se regasesc in paginile ce urmeaza. Cautam permanent sa diversificam categoria de scaune pentru bar, atat in ceea ce priveste formele, cat si culorile si materialele folosite.

Informații utile pentru alegerea unui scaun de birou care se potrivește cel mai mult nevoilor tale găsești în următoarele articole:

Ce scaun ti se potriveste in functie de meserie