Filtrare dupa

Culoare

Culoare

Scaune masaj

Sunt 2 produse.

Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)

Filtre active

Categoria scaune cu masaj pune accentul pe o gama de produse destinate atat birourilor cat si zonelor de relaxare sau livingurilor. Create pentru a aduce un plus de confort acolo unde este necesar si pentru a oferi clientilor o experienta diferita, scaunele cu functie de masaj apeleaza la sistemul arhicunoscut de vibromasaj.

Acesta gama pune la dispozitie atat scaune mobile precum si scaune fixe. Acestea sunt realizate din piele ecologica in diverse nuante, fiind dotate cu ornamente si piese de crom sau lemn.

Fiecare model de scaun cu masaj vine accesorizat cu o telecomanda, care poate programa scaunul dumneavoastra sa actioneze functia de masaj, pe intensitati diferite si pe diferite perioade de timp, sau pur si simplu se pot folosi programele presabilite.

Scaunele cu functie de masaj aduc notiunea de confort la un alt nivel si pun accentul pe tapiterii premium, sezuturi generoase si un alt fel de relaxare.

Dimensiunile generoase, formele impunatoare si culorile clasice fac din acestea scaune o alegere care impune eleganta si confort.