De ce sa aleg ImportatorScaune.ro?

Aceasta este o intrebare des intalnita pentru orice tip de obiect cumparat online. De ce sa aleg un site anume? Echipa ImportatorScaune a decis sa faca cunoscut motivul pentru care site-ul nostru reprezinta decizia potrivita atunci cand vine vorba de scaune.

Pentru inceput vrem sa va spunem ca numele site-ului ar putea sa ne dea de gol. Daca inca nu v-ati prins ImportatorScaune este importator direct de scaune, avand la dispozitie o gama larga de produse, peste 200 de modele diferite de scaune. Va aducem in prim plan, scaune de bar, de bucatarie de relaxare, cu masaj, scaune de birou si scaune de conferinte.

Pe langa gama variata de scaune, va punem la dispozitie stocuri. Da, este important pentru noi, ca dumneavoastra sa stiti ca beneficiile de a fii importator direct de produse, in cazul nostru scaune, presupune ca noi avem stocuri pentru fiecare produs pe care il vedeti pe site-ul nostru. Daca momentan produsul este fara stoc, stati fara griji ca va reveni. In calitate de importator vom avea grija ca stocurile sa fie reintregite in mod regulat, livrarile la clienti sa fie in timp util si nu in cele din urma sa avem grija de nevoile clientului.

In incercarea de a enumera avantajele de a fi importator de scaune este foarte important sa mentionam ca toate scaunele cumparate de la noi au garantie. Garantia este sustinuta pe o perioada de 24 de luni, ceea ce ne permite ca in tot acest timp sa reusim sa acoperim orice tip de defectiune a scaunului dumneavoastra. In calitate de importator de scaune, vom putea mentine continuitatea scaunului dumneavoastra pe o perioadat cat mai indelungata, si va vom acorda suport, informatii si ajutor pe perioada celor 2 ani cat si dupa. Cum vom face asta dupa? Acest lucru este posibil datorita faptului ca ImportatorScaune.ro are grija de clientii sai. Chiar daca scaunul a iesit din garantie acesta poate fi reparat cu ajutorul componentelor de schimb pe care le gasiti pe site-ul nostru.

Pentru fiecare model de scaun avem cel putin o parere, cel putin un review sau cel putin o ideea cum ar trebui sa fie si unde ar trebuii sa stea. Datorita experientei de pe piata, longevitatii in domeniu, echipa va poate oferi atat consiliere in domeniu, dar si sfaturi utile necesare pentru a face o achizitie corecta. Pe langa avantajele descrise mai sus vrem sa mentionam ca apreciem feedback-ul dumneavoastra. Avand o legatura stransa cu producatorul nostru orice informatie legata de scaunul dumneavoastra ne este de folos deaorece ii putem sporii longevitatea, performatele si calitatea. Acesta legatura directa cu producatorul ne permite de asemenea de a aduce modele noi, si de ce nu, de a aduce modele propuse de clienti.

In cele din urma va aduce in prim plan cel mai mare avantaj in cazul achizitie de pe site-ul www.importatorscaune.ro si anume pretul. Fiind direct importatori de scaune acest aspect are un impact important asupra preturilor scaunelor. Scaunul vine din fabrica direct la noi, nu mai ajunge la nici un alt revanzator sau intermediar, astfel reusim sa aducem pe piata cele mai mici preturi. Scaunul comandat nu va avea adaosul comercial marit datorita comisioanelor sau supraevaluarii produselor de catre alti terti.

Asadar, dupa cele enumerate mai sus, va invitam sa urmariti gama noastra de produse si eventual sa ne contactati pentru orice informatie legata de aceste produse.