Stai confortabil in timp ce citesti acest articol? Daca vei alege scaunul de birou corect, vei sta! La urma urmei, ce ar putea fi mai important decat un scaun de birou confortabil si bine conceput? Atunci cand investiti in mobilier, fara indoiala, scaunul este cel mai important. Stai pe el ore in sir, la munca, la masa, in timpul sedintelor, conferintelor, astfel ca este imperativ sa selectati cu atentie atunci cand alegeti scaune pentru familia si personalul dumneavoastra.

Deci, care sunt optiunile atunci cand alegeti cele mai bune scaune pentru birou? Ei bine, exista o multime de modele dintre care puteti alege si nu veti intampina probleme in stabilirea celor potrivite.

  • - scaune operative
  • - scaune ergonomice
  • - scaune executive
  • - scaune sali sedinte
  • - scaune suprapozabile
  • - scaune relaxare

De ce tip de scaun aveti nevoie? Firma noastra comercializeaza toate tipurile de scaune de mai sus. De preferat este sa verificati detaliile fiecarei categorii in parte, deoarece modele de scaune indpelinesc functii si roluri diferite.

Astazi vom discuta despre primele categorii, in ele regasindu-se si cele mai frecvente scaune, cele mai cautate si ravnite modele de catre clientii nostri.

Scaunele operative

Sunt cele mai comune si frecvent intalnite, deoarece sunt concepute special pentru a se potrivi cu orice tip de birou. Aceste modele variaza in material si forme, de la cele din material textil pana la cele din mesh, brate, baze din polipropilena sau otel cromat, fiind si reglabile pe inaltime. Ele sunt vitale pentru angajatii ce indeplinesc operatiuni necesare bunei desfasurare a activitatii firmei dvs, si ar trebui sa ofere nivelul corect de confort combinat cu stil.

Scaunele ergonomice

Acestea sunt, in general, mai scumpe decat scaunele operative, dar au un nivel mai inalt de ergonomicitate, menite sa imbunatateasca postura utilizatorului. Acest tip de scaun poate fi utilizat cu usurinta impreuna cu toate tipurile de birouri, devenind scaunul favorit pentru biroul de la munca sau cel de acasa. Investind in astfel de scaune, veti preveni durerile de spate si de gat ale angajatilor, dar si ale dumneavoastra. Scaunele nostre sunt concepute pentru a sprijini toata coloana si de a promova o pozitie buna, rezultand intr-o forta de munca mai eficienta. Fie ca sunt fabricate din piele, mesh sau material textil, gama noastra extinsa va permite sa alegeti scaunul potrivit pentru nevoile dumneavoastra.

Scaunele executive (directoriale)

Au in general un sezut mai confortabil si spatarul mai inalt. Unele modele au sprijin pentru cap si gat si sunt fabricate din piele moale si calitativa. Acest model de scaun pune accent atat pe un confort sporit cat si pe un design atent creat, elegant si perfect finisat. Scaunul este dedicat persoanelor ce indeplinesc functii administrative, si nu numai. Proiectarea unui scaun directorial tine cont nu doar de materialul din care este confectionat, ci si de fiecare detaliu in parte, pana la cele mai putin vizibile cusaturi.