Scaunele ergonomice de birou sunt proiectate pentru a oferi o pozitie confortabila si sustinere pentru spatele si gatul utilizatorului, reducand riscul de dureri de spate si de fatigabilitate musculara. Aceste scaune sunt deosebit de utile pentru cei care petrec mult timp la birou, in fata unui  computer.

scaun-gaming-suport-picioare-off-427 

Unul dintre cele mai importante caracteristici ale unui scaun ergonomic de birou este suportul pentru picioare. Acest suport este proiectat pentru a mentine picioarele la un unghi adecvat, astfel incat sa fie evitată pozitia așezată prea lungă. Suportul pentru picioare poate fi reglat pentru a se potrivi inaltimea utilizatorului si poate fi utilizat pentru a sustine picioarele atunci cand utilizatorul se odihneste sau cand se concentrează pe munca sa.

 scaune-birou-off-927

Scaunele ergonomice cu suport pentru picioare au un spatar care poate fi reglat pentru a se potrivi formei si dimensiunii corpului utilizatorului. Acest lucru ajuta la sustinerea coloanei vertebrale si la reducerea riscului de dureri de spate. De asemenea, aceste scaune au un suport lombar reglabil care ajuta la sustinerea zonelor de presiune din regiunea lombara.

 scaun-ergonomic-multifunctional-SYYT-9500

Multe scaune ergonomice cu suport pentru picioare au, de asemenea, brate reglabile pentru a oferi suport pentru antebrate si umeri. Acestea pot fi utilizate pentru a sustine bratele cand utilizatorul este in pozitie de tastare sau cand isi sprijina bratele pe ele cand se odihneste.

 scaune-birou-off-927

In ceea ce priveste designul, scaunele ergonomice cu suport pentru picioare pot fi gasite in mai multe stiluri si culori, astfel incat sa se potriveasca cu decorul biroului sau cu preferintele utilizatorului. Unele dintre aceste scaune au un design minimalist, in timp ce altele au un aspect mai elaborat.

 

In concluzie, scaunele ergonomice de birou cu suport pentru picioare sunt o alegere excelenta pentru cei care petrec mult timp la birou, deoarece ofera o pozitie confortabila si sustinere pentru spatele si gatul utilizatorului, reducand riscul de dureri de spate si de fatigabilitate musculara. Suportul pentru picioare, spatarul reglabil, suportul lombar reglabil si bratele reglabile sunt caracteristici importante ale acestor scaune care contribuie la confortul si ergonomia acestora.